Servicii Contabilitate

contabilitate bucuresti

Contabilitate

Cauti o firma pe care sa te poti baza, un contabil ieftin dar eficace care sa aiba servicii contabilitate ireprosabile de fiecare data si care sa lucreze impreuna cu tine la cresterea afacerii tale?
VEZI MAI MULT
consultanta fiscala

Consultanta fiscala

Servicii contabilitate ieftina pentru firme din Bucuresti, consultanta fiscala si suport cea mai inalta calitate, care sa te ajute la intocmirea declaratiilor de taxe si impozite si la toate celelalte procese fiscale de baza.
VEZI MAI MULT
Infiintari Firme Bucuresti

Infiintari firme

Infiintarea unei firme e un pas important pentru oricine. Daca te simti coplesit apeleaza la noi si fii sigur ca primesti servicii contabilitate ieftine la cel mai inalt nivel.
VEZI MAI MULT
salarizare-personal-contabil-abc

Salarizare

  • Intocmire dosare de personal
  • Intocmire contracte de munca
  • Intocmire si inregistrare state de plata
VEZI MAI MULT
refacere evidenta contabila

Refacere evidenta contabila

Asiguram refacerea evidentei contabile in situatiile in care aceasta este incompleta, nefacuta pentru o perioada lunga de timp, pierduta ori distrusa.

VEZI MAI MULT
asistenta contabila

Asistenta

  • Registru de casa
  • Note de intrare-receptie (NIR)
  • Intocmire deconturi de cheltuieli
VEZI MAI MULT

Ce ne face pe noi  firma ta de contabilitate?

Pentru echipa noastra este esential ca fiecare sa detina nu doar cunostinte despre contabilitate, ci si o pasiune catre aceasta. Pentru ca nimeni nu a ajuns exceptional in nici un domeniu fara sa fie pasionat de ceea ce face. Poate parea putin ciudat sa spui ca ai o pasiune pentru contabilitate, doar sunt cifre puse pe hartii, nu? Da si nu. Este mai mult de atat, este curiozitatea de a gasi mereu fiecare optiune pusa la dispozitie pentru a reduce impozitele. Este dedicarea catre a-ti face munca la perfectie de fiecare data.

Capacitatea de a lucra alaturi de client este de cele mai multe ori neglijata, desi este probabil varful piramidei care defineste calitatile unui contabil ieftin si bun in special in Bucuresti, unde concurenta in acest domeniu este acerba. Rigiditatea si incapatanarea in a face asa cum stii mai bine nu ii sunt deloc benefice unui contabil care se vrea a fi de succes. Cheia este intelegerea ca fiecare client va face lucrurile intr-un anumit fel, iar colaborarea si adaptarea dintre firma contabilitate si nevoile clientului sunt esentiale ca totul sa mearga bine.

Pasiune, adaptabilitate, dorinta de succes, sunt doar cateva din calitatile pe care le impartasim impreuna cu tine.

Acum ca stii cum ar trebui sa arate un contabil de exceptie in Buucuresti, nu mai ramane decat sa colaborezi cu unul. Am inteles aceste beneficii, le-am dezvoltat si perfectionat de-a lungul timpului. Astfel ca acum putem oferi servicii contabilitate ieftine si exceptionale in Bucuresti, ale unor oameni pasionati de ceea ce fac, care lucreaza cu profesionalism impreuna cu tine.