DESPRE NOI

Cum trebuie sa arate o firma de contabilitate si ce putem spune despre noi

Experienta noastra in domeniu ne-a aratat ca fiecare client isi doreste sa lucreze cu persoane competente, care fac treaba de calitate si se ocupa de proiectele lor cu profesionalism; fiecare in parte a inteles asta iar acum lucram impreuna pentru a oferi servicii de calitate ireprosabila de fiecare data.

Poate parea banal, in fond cine vrea sa aiba de-a face cu firme de contabilitate care intarzie depunerea documentelor sau fac greseli la redactarea lor mai ales atunci ca nimeni nu vrea sa aiba probleme cu legea?

Cu toate astea la inceput poti fii reticent in ceea ce priveste parteneriatul cu o noua firma de contabilitate, pentru ca nu stii cata incredere poti avea in serviciile lor.

Despre noi spunem ca suntem constienti de asta asa ca noi lucram dupa un set de reguli care ne-au adus aprecierea si increderea clientilor nostri. Vrem sa ti-l prezentam si tie, pentru a intelege ca nimic din ce facem noi nu este empiric, deoarece credem ca organizarea si disciplina este cheia catre succes.

Regulament intern pentru un client multumit

  1. Tratam fiecare client in parte cu acelasi respect. Personalitatea si temperamentul sunt unice fiecaruia in parte, dar fiecare vrea in final o contabilitate perfecta pentru firma lui.
  2. Ascultam, intelegem, sfatuim. Fiecare client are povestea lui. Asculta povestea, intelege ce vrea de la tine, Sfatuieste acolo unde crezi de cuviinta si indruma folosindu-ti experienta catre alegerea cea mai corecta.
  3. Mai presus de toate, un serviciu de exceptie. Servicii de contabilitate perfecte. Asta isi doreste fiecare persoana care ni se adreseaza. Asta trebuie sa oferim.
  4. Orice colaborare reusita are la baza profesionalismul. Din primul pana in ultimul minut, strategia de contabilitate trebuie sa fie clara si fiecare sarcina indeplinita la perfectie in timp util.
  5. Nu ai un client, ai un partener. Gandeste-te ca partenerul tau de afacere ti-a cerut sa tii contabilitatea firmei. Interesul amandurora este ca firma sa creasca, deci seriozitatea ta este esentiala. Astfel punem problema de fiecare data cand cineva ne solicita serviciile.

Acestea sunt regulile de baza in firma noastra. Suntem convinsi ca nu putine sunt firmele ce ofera servicii de contabilitate in Bucuresti, dar noi vrem sa fim cei care oferim cele mai bune servicii de contabilitate. Vrem sa fii sigur ca tratam totul cu maxima seriozitate si ca ne ridicam la inaltimea oricarui standard.

Cautam sa fim cei mai buni, fiindca doar asa putem sa ne asiguram ca stabilim legaturi de durata cu clientii nostri. In fond, cine vrea sa aiba de-a face cu mediocritatea? Noi cu siguranta nu ne-am dori.

Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Suntem siguri ca iti oferim cele mai bune tarife contabile pentru ca tu sa faci economii in fiecare luna la costurile fixe.